ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Niriides Homes

To“Niriides Homes and Villas” πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, στο όμορφο νησί της Μυκόνου, η οποία σημειώνει μια άκρως επιτυχημένη πορεία από το 2010.

Η έμπνευση για αυτή, προήλθε από τα δύο αδέλφια της οικογένειας, τα οποία έχοντας στην διάθεση τους το μοναδικό αυτό κτίσμα, θέλησαν να το μοιραστούν με κάθε επισκέπτη του Νησιού των Ανέμων. Με μεγάλη αγάπη για την υπέροχη τοποθεσία, επιστράτευσαν όλη τη μαεστρία τους, δίνοντας προσοχή και στη παραμικρή λεπτομέρεια του σχεδιασμού και της δημιουργίας του καταλύματος. Ένας από τους ανθρώπους της οικογένειας βρίσκεται πάντα εκεί αυτοπρόσωπος, για να υποδεχτεί τους πελάτες και να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια, εξασφαλίζοντας έτσι μια υπέροχη διαμονή, στο πνεύμα της Ελληνικής φιλοξενίας. Μια μαγευτική εμπειρία σας περιμένει!

Η παραδοσιακή μυκονιάτικη αρχιτεκτονική συναντά το design και την πολυτέλεια, με θέα στα γαλάζια νερά του Αιγαίου.

Δώδεκα από τις πιο όμορφες νύμφες της θάλασσας, θα γοητεύσουν τις αισθήσεις σας στο “Niriides Homes and Villas”. Στο μαγευτικό νησί των ανέμων, σε απόσταση αναπνοής από την όμορφη, αμμώδη παραλία της Ελιάς και κοντά στο Καλό Λιβάδι, δώδεκα όμορφα σπίτια προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για στιγμές χαλάρωσης.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ